Loading...
error_text
پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی صانعی :: نشریه صفیر حیات
اندازه قلم
۱  ۲  ۳ 
بارگزاری مجدد   
پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی صانعی :: نگذارید کسانی که بیت المال را مال البیت می کنند، سرکار بيايند.

نگذارید کسانی که بیت المال را مال البیت می کنند، سرکار بيايند.

آيت الله العظمی صانعی در ديدار با اعضای انجمن اسلامی معلمان استان قم :
نگذارید کسانی که بیت المال را مال البیت می کنند، سرکار بيايند.

آيت الله العظمي صانعي در ديدار با اعضاي انجمن اسلامي معلمان استان قم در باره اقدامات برخي افراد عليه امام خميني(س) فرمودند: عده اي فرصت طلب که در مبازره نبودند به دنبال اين هستند که فرهنگ مخالف امام امّت(س)، و ضد انقلاب را به نام حمايت از ايشان حاكم کنند. اينان در حقيقت با امام و انقلاب دشمني دارند و هميشه حركتشان به نفع يك عدّه اي است كه با حرکت انقلاب و نهضت سازگاري نداشتند، متأسفانه مي بينيم چنين جريان هايي در حال تقويت شدن هستند.

مرجع تقليد شيعيان با خطاب قراردان ديدارکنندگان فرمودند: هر کسي بايد وظيفه خود را به حساب خدا و عظمت اسلام انجام داده و سختي ها را در اين راه تحمل کند به تعبير شهيد مطهري هنر آن است که انسان در زمين لغزنده نلغزد، و اگر نلغزد انساني متقي است. بنابراين در راه انجام وظيفه به قدر توانايي خويش كار و فعاليت كنيد، و آنچه را تشخيص داديد دنبال کرده و از مشکلات و گرفتاري ها هراسي نداشته باشيد.

اين فقيه نوانديش ضمن اشاره به جلسات انجمن اسلامي معلمان و گسترش آن بيان داشتند: شما بايد انجمن اسلامي قم را توسعه داده و با ديگر تشکل ها در ارتباط بوده و فعاليت هاي خود را گسترش دهيد، از جلسات شما حتي اگر از مسائل سياسي و اجتماعي بحث نشود و در آن دعاي ندبه يا کميل و ... هم خوانده شود برخي جريان ها از همين جمع شدن شما در هراس بوده و ناراحتند.

ايشان با سفارش به رعايت تقوا بخصوص در اظهار نظرهاي سياسي و رعايت حرمت و شخصيت افراد فرمودند: غيبت آن است كه از روي حسد و اغراض شخصي در باره ديگران حرفي به ميان آيد. شما ملاحظه مي کنيد که نفي عدالت در كتب رجالي شيعه از جمله رجال ابن غضائري فراوان ديده مي شود که مثلا مي گويد فلان راوي کذاب است يا غالي است يا ضعيف است اينها در دايره غيبت قرار نمي گيرد. يا در فصل خصومات و دادگاه ها و در جرح و تعديل شهود، جزو موارد غيبت نيست، يا از موارد استثناء ديگر در باب مشورت است مثلاً يك كسي آمده باشد با شما مشورت كند در مشورت مي گويند غيبت نيست و موارد ديگر. بنابراين يادتان باشد اساس غيبت اين است كه شخصي از روي غرض شخصي چيزي درباره ديگري بگويد که اگر آن شخص فهميد ناراحت شود، اما اگر غرض شخصي و جناحي در کار نباشد و قصد ترور شخصيت کسي را نداريم اما مي گوييم آقا! اين فرد دزد است، بيت المال را مال البيت مي کند، نگذاريد سرکار بيايد با آمدن او خون شهدا و زحمات امام و يارانش پايمال مي شود؛ اين اسمش غيبت نيست .

معظم له زحمات معلمان در مدارس را ياد آور شدند و فرمودند: شما به عنوان معلمين و به عنوان كساني كه بار زحمت تعليم و تربيت فرزندان مردم را به دوش مي کشيد آنان را به گونه اي تربيت و آگاه کنيد که زير بار استثمار و استعمار ديگران نروند،دانش آموزان و انديشه هاي آنان چون امانتي در دست شماست مواظب باشيد تحت تأثير برخي دستورات صادر شده که خلاف موازين فرهنگي و دموكراسي است قرار نگرفته و از تحريف تاريخ و بيان آنها براي بچه هاي مردم پرهيز کنيد و اگر جايي اشکالي ديديد از باب امر به معروف و نهي از منکر تذکر دهيد، وظيفه همه ما تذکر دادن است، بر اساس برخي از آمار سن اعتياد در مدارس پايين آمده است اين تأسف آور است که ما چه کرده ايم که اعتياد وارد مدارس شده است.

عنوان بعدیعنوان قبلی




کلیه حقوق این اثر متعلق به پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی صانعی می باشد.
منبع: http://saanei.org