Loading...
error_text
پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی صانعی :: نشریه صفیر حیات
اندازه قلم
۱  ۲  ۳ 
بارگزاری مجدد   
پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی صانعی :: تاكید هاشمی بر لزوم تلاش بیشتر برای شناخت امام (ره)

تاكید هاشمی بر لزوم تلاش بیشتر برای شناخت امام (ره)

در در جشنواره‌ ‌تجلیل از پژوهشگران برتر حوزه مطالعاتی امام خمینی(ره) كتاب فقه الثقلین فی شرح الوسیله (كتاب طلا‌ق و قصاص) اثر حضرت آیت الله العظمی صانعی به عنوان كتاب برتر شناخته شد و از ایشان تقدیر به عمل آمد.

‌رئیس‌ ‌مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امام(ره) خوش نام ترین و معروف ترین روحانی سیاسی در‌ ‌دنیا بوده اند و علی رغم شناخت زیادی كه از ایشان وجود دارد، كارهای زیادی در‌ ‌شناسایی ایشان باید انجام شود. آیت اللّه هاشمی رفسنجانی طی سخنانی در جشنواره‌ ‌تجلیل از پژوهشگران برتر حوزه مطالعاتی امام خمینی(ره) با بیان این كه "هنوز تحقیق‌ ‌زیادی در باره امام (ره) نشده است و باید حركت پژوهش و تحقیق درباره ایشان را با‌ ‌جدیت پیگیری كرد و آن را عمق داد خاطر نشان كرد: بعد از رحلت امام جامعه‌ ‌جهانی كه تحت تأثیر تبلیغات منفی علیه ایشان بود، رفته رفته به خود آمد و خبرهای‌ ‌جدیدی درباره تشریح شخصیت ایشان شاهد بوده ایم، وی با تقدیر از برگزاری چنین‌ ‌جشنواره ای گفت: این جلسه بسیار با عظمت است؛ چرا كه شخصیت بزرگواری مثل آیت اللّه‌صانعی از قم آمده اند؛ ایشان امام (ره) را خیلی خوب می شناسد. از لحظه ای كه ما‌ ‌امام(ره) را دیدیم، ایشان و برادر بزرگوارشان همراه امام(ره) بودند‌.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: موقعیت ممتاز یادگار امام(ره) و‌ ‌نوه بزرگوار ایشان حاج حسن آقا، محور خوبی برای پژوهش در افكار و اندیشه های حضرت‌ ‌امام است ؛ نمونه زنده و خوبی از افكار و اندیشه های حضرت امام و تبلور خوبی از‌ ‌زوایای مختلف شخصیت ایشان.

هاشمی رفسنجانی با درخواست از محققان برای تحقیق در عصر‌ ‌امام خمینی(ره) گفت: این سوژه بسیار مهمی است كه ایشان درچه تاریخی و در چه بستر‌ ‌زمانی زندگی می كردند. امام(ره) شخصیت بسیاری با هوشی بودند و طبق ضوابطی كه برای‌ ‌نوابغ در نظر گرفته می شود، ایشان یك نابغه ممتاز است‌.

‌وی در ادامه به بیان‌ ‌سیری از زندگی حضرت امام (ره) و فعالیت در حوزه های مختلف اشاره كرد و گفت: فلسفه‌ ‌امام(ره) یك فلسفه واقعی بود. هر چند كه متاسفانه اجازه ندادند درس فلسفه ایشان‌ ‌ادامه پیدا كند، اگر این اتفاق می افتاد، مباحث فلسفی متحول می شد، عرفان امام(ره‌) ‌نیز عرفان متعادل بود و لازم است درباره آن پژوهش و تحقیق های فراوانی صورت گیرد‌.

‌رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام به بیان مقاطع تاریخی و سیاسی كه امام (ره) در طول‌ ‌زندگی با آن مواجه بودند اشاره كرد و ادامه داد: امام(ره) در طول زندگی خود حوادث‌ ‌مشروطه، چگونگی شكست مشروطه خواهان، دوران تلخ رضاخان، جنگ های جهانی اول و دوم و‌ ‌همچنین اشغال ایران توسط متفقین را تجربه كرده و به خوبی این حوادث را مورد بررسی‌ ‌قرارداده بودند، هاشمی رفسنجانی با اشاره به دوران انقلاب گفت: سرنگون كردن حكومت‌ ‌پهلوی و نظام 2500 ساله شاهنشاهی كار كوچكی نبود و شیوه رهبری حضرت امام(ره) در چند‌ ‌ماه پایانی انقلاب به نظر من یك شاهكار سیاسی است، به علاوه این كه رهبری ایشان پس‌ ‌از آن و در دوران استقرار نظام جمهوری اسلامی نیز یك كار بزرگ بود. امام طوری رهبری‌ ‌كرد كه انقلاب برای ادامه حیات خود شرایط خوبی را داشته باشد، وی به پژوهشگران‌ ‌برتر حوزه مطالعاتی امام خمینی(ره) گفت: بررسی تمام نقاط تاریخ معاصر و در كنار آن‌ ‌بررسی وضعیت و مواضع ایشان نسبت به آن، یك دایره المعارف عظیم می شود كه جمع شما می‌ ‌تواند این كار را انجام دهد‌.

‌پیش از سخنان رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام حجت‌ ‌الاسلام روحانی سرپرست دفتر نشر آثار طی سخنانی از حضور آیت اللّه العظمی صانعی و آیت‌ ‌اللّه موسوی بجنوردی و سایر پژوهشگران تقدیر و تشكر كرد. همچنین آیت اللّه بجنوردی‌ ‌طی سخنانی كوتاه گفت: گواهی می دهم؛ آیت اللّه هاشمی در نجف در كلاس درس مرحوم پدرم‌ ‌حاضر می شد و پدر من كه در تعریف از اشخاص سختگیر بود، از ایشان تعریف می كرد. وی‌ ‌همچنین درباره آیت اللّه صانعی گفت: ایشان از مفاخر حوزه علمیه قم هستند و مسیر‌ ‌فقاهت را به سمت عقلانیت و عدالت سیر می دهند.

عنوان بعدیعنوان قبلی




کلیه حقوق این اثر متعلق به پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی صانعی می باشد.
منبع: http://saanei.org