به گزارش خبرنگار سرويس فقه و حقوق خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آيت الله العظمي صانعي در اين ديدار با بيان اينكه پشتوانه خبرگزاري ايسنا علم و دانش بوده و تا به حال به حق پشتوانهاش را ادا كرده است، تصريح كرد: خبرگزاري ايسنا در بين تمام خبرگزاريهاي متعارف، موازين و جهات خبرگزاري را حفظ كرده است.
اين مرجع تقليد با مهم و پراهميت دانستن كار خبرگزاري و رسانه، افزود: با توجه به اطلاعاتي كه از داخل و خارج داريم خبرگزاري ايسنا از خبرگزاريهاي معتبر است و به نظر من يكي از خبرگزاريهايي كه وابسته به دانشمندان و دانشگاهها باشد و ارزش دانشگاهياش را حفظ كرده باشد خبرگزاري ايسنا است.
وي خاطرنشان كرد: تا به حال اشكال و شكايتي به خبرگزاري ايسنا در داخل و خارج نديدهام و البته بايد اين گونه باشد زيرا پشتوانه اين خبرگزاري علم و دانش و دانشگاهيان هستند.
آيت الله صانعي با بيان اينكه از وظايف ما و شما در شرايط كنوني اين است كه از دانشگاهها و جهاد دانشگاهي دفاع كرده و به آن افتخار كنيم، اظهار داشت: آن كسي كه براي ما در ايران در جهات مادي و دنيوي و غير كار حوزه تلاش ميكند، دانشگاهها هستند و آنها هر روز افتخار ميآفرينند و در مقابل هر افتخار معنوي و ديني كه به دست ميآوريم وابسته به حوزهها ست.
اين مرجع تقليد متذكر شد: اگر امروزه در بحث دانش هستهاي افتخاراتي كسب كردهايم يا در بحث سلول هاي بنيادي، طب و ساير علوم پيشرفت كردهايم در سايه فعاليتها و تلاشهاي دانشگاه و دانشمندان است. بنابراين اگر كسي در شرايط امروز از دانشگاهها دفاع نكند بي انصافي كرده است.
آيت الله صانعي با اشاره به اينكه دانش، شرافت ميآورد و به شخص ارزش و احترام ميبخشد، افزود: هر چه دانش بالاتر رود انسان احساس شخصيت ميكند و وقتي اين گونه شد هيچ وقت ناروا نميگويد. به فرض مثال حضرت امام خميني(س) در صحيفه با تمام دشمنيهايي كه با رژيم طاغوت داشتند اما يك جمله خلاف احترام نياوردند.
وي ادامه داد: پس بايد دانشگاهها، جهاد دانشگاهي و دانشمندان حوزه و دانشگاه را احترام بگذاريم و بدانيم انسان هر چه دانشمندتر شد براي خود احساس شخصيت ميكند و قدر و احترام افراد را مي شناسد.
آيت الله صانعي در ادامه با توصيه به كاركنان خبرگزاري ايسنا، تصريح كرد: يكي از كارهايي كه بايد در خبرگزاري ايسنا به عنوان انسانهاي مسوول انجام دهيد اين است كه اخبار مربوط به دانشگاه و دفاع از آن را جلوه دهيد تا مردم اهميت و ارزش دانشگاه و مراكز علمي را بدانند. به طوري كه حضرت امام خميني(ره) نيز بارها تاكيد داشتند كه با دو پر و بال دانشگاه و حوزه ميتوانيم پيشرفت كنيم.
اين مرجع تقليد با بيان اينكه بايد به دانشگاهها و حوزههاي علميه بباليم و اخبار مربوط به دانشگاهها و تحقيقات آنها را جلوه داده و هر روز منعكس كنيم، متذكر شد: البته كسي نميتواند به دانشگاهها و حوزه ها بد بگويد از اين نظر كه ميداند اگر چنين كاري كند در دنيا منفور ميشود.
وي هم چنين پشتوانه خبرگزاري ايسنا را علم و دانش و تكيه بر دانشمندان و جهاد دانشگاهي ارزيابي كرد و گفت: خبرگزاري ايسنا تا به حال حق خود را نسبت به اين پشتوانهاش ادا كرده و البته همه موظف به حفظ دين و دنياي مردم هستيم كه حفظ دين و امور ديني با حوزهها و حفظ دنيا و امور دنيوي مردم با دانشگاه و دانشمندان است.
آيت الله العظمي صانعي خاطرنشان كرد:امروزه راه دفاع از اسلام در برابر هجمههاي دشمنان به اين است كه معارف ناب اسلامي بيان شود و شما نيز در خبرگزاري يك بخش را به معارف ناب اسلامي تخصيص دهيد.
اين مرجع تقليد در پايان با اشاره به اينكه سعي كنيد معارف اسلامي را آن چنان كه بشر امروز مي پسندد و آن گونه كه هست معرفي كنيد، تصريح كرد: مطالبي كه مستند و نزديك به عقل و به روز نيستند منعكس نكنيد و سعي كنيد در عرصه خدمت به مردم در حوزه رسانهها و خبرگزاريها تلاش كنيد و قدمي عقب ننشينيد و تا ميتوانيد انجام وظيفه كنيد.
در ابتداي اين ديدار جمال رحيميان مدير عامل خبرگزاري ايسنا گزارشي از فعاليتهاي ايسنا از سال 78 تاكنون ارايه داد.
انتهاي پيام
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فقه و حقوق - فقه
سرويس: فقه و حقوق - فقه
1387/02/06
04-25-2008
15:08:08
8702-01384: كد خبر