Loading...
error_text
پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی صانعی :: کتابخانه فارسی
اندازه قلم
۱  ۲  ۳ 
بارگزاری مجدد   
پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی صانعی :: ديدار دکتر محسن رضايي با حضرت آيت الله العظمي صانعي

ديدار دکتر محسن رضايي با حضرت آيت الله العظمي صانعي

با دروغ و عوام فريبي، عزت و فخر مردم از بين مي‌رود

محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام و كانديداي دهمين انتخابات رياست جمهوري با فقيه نوانديش شيعه حضرت آيت‌الله العظمي صانعي ديدار كرد.

در اين ديدار، حضرت آيت‌الله العظمي صانعي خطاب به محسن رضايي فرمودند: شما از جمله افرادي بوديد كه سهم بسزايي در دفاع مقدس داشتيد و در اين رابطه به امام كمك كرديد. شما مرد خدمت هستيد و الحمدلله داراي افكار خوبي مي‌باشيد.

فقيه نوانديش شيعه در رابطه با برگزاري يك انتخابات پرشور اظهار داشتند: ما به دو روش مي‌توانيم مردم را به صحنه انتخابات بكشانيم: اول اين كه از خدا بخواهيم كه به مردم ما كمك كند تا آن‌ها در اين لحظه حساس بتوانند خوب تشخيص دهند. اگر مردم در صحنه حضور داشته باشند، اثري از تحجر، فريب و عوام فريبي نمي‌ماند. حضور مردم در صحنه‌هاي انقلاب همه بدي‌ها و گمراهي‌ها را مي‌شويد و از بين مي‌برد.

دوم: از عواملي كه مي‌تواند اين مردم را به صحنه بكشاند و حضور صادقانه آن‌ها را مورد توجه قرار دهد، عملكرد ما مي‌باشد.

معظم له ادامه دادند: ما چه بايد بكنيم كه مردم حضور جدي و چشمگير داشته باشند؟ به نظر مي‌رسد ما از تشويق به مفهوم واقعي كلمه دوري كرده ايم و اعمال منفي را از چشم دور نگه داشته ايم. چرا نبايد مسئوليني كه خدماتي به جامعه ما كرده‌اند مورد تشويق واقعي قرار بگيرند و افرادي كه كارهاي منفي از آنها رخ داده، توبيخ كنيم؟ كسي كه رفتار و كردار مناسبي ندارد نبايد به كار مهمتري گمارده شود، بلكه بايد تنبيه شود. ما بايد به مردم نشان دهيم كه كار بد و زشت توبيخ دارد. مردم بايد باور كنند كه حضورشان در صحنه انتخابات، تأثير دارد و باعث تصفيه افراد ضعيف، متحجر و گردن كش مي‌شود.

حضرت آيت‌الله العظمي صانعي فرمودند: امروز متأسفانه عوام فريبي و ارتجاع زياد ديده مي‌شود، در حالي كه در زمان امام كسي جرأت نمي‌كرد به اين وسيله خود را مشروع نشان دهد. حرف‌هايي كه امروز مي‌شنويم آن روزها نمي‌شنيديم. ما بايد از مردم شرمنده باشيم. چطور امكان دارد كه ما با وسائل مختلف، مردم را نادان فرض كنيم و آن وقت از آن‌ها توقع داشته باشيم كه در صحنه حضور داشته باشند؟ ما بايد از اين اعمال پرهيز کنيم و مردم را صاحب حق بدانيم. آن‌ها مي‌دانند كه برخي دروغ مي‌گويند و فريب مي‌دهند. مردم مي‌دانند که چه کساني و در چه مکانهايي شخصيت و اصالت اين ملت را ناديده مي‌گيرند.

ايشان با توجه به اين كه مردم صاحبان اصلي انقلاب هستند، تأكيد كردند: «عزت و فخر ملت ايران را دست كم نگيريد و به آن‌ها دروغ نگوييد. از فقير پروري كه مخالف دستورات اسلامي است، پرهيز كنيد و به مردم صدقه ندهيد ولي توليد کار كنيد و به توليد ارزش دهيد. اين‌هاست كه زيربناي اقتصادي يك كشور را مي‌سازد.

حضرت آيت‌الله العظمي صانعي در پايان به حقوق مردم پرداختند و ضمن اشاره به اين كه احدي نمي‌تواند حق مردم را ناديده بگيرد، فرمودند: مردم را صاحب حق بدانيد و به آزادي‌هاي آن‌ها احترام بگذاريد. رعايت اين حقوق نشات گرفته از فرهنگ اسلامي ما است و بايد آن را تقويت كنيد و به رأي آن‌ها تمكين كنيد. ما بايد كاري كنيم كه مردم ما را از صميم قلب دوست داشته باشند؛ خفقان و تطميع، دلها را به سوي ما نزديك نمي‌كند، بلكه بايد تلاش كرد مردم در صحنه بيايند و ما نيز در مقابل انتخاب آن‌ها تمكين كنيم. اگر ما توانستيم اينگونه باشيم، حضور مردم را در تمام صحنه‌ها بيمه کرده ايم، چرا که ما از همين مردم ياد گرفته ايم كه انجام وظيفه، پيروزي است.

آقاي دکتر محسن رضايي در ابتداي اين ديدار گفتند: از اين كه جناب عالي عنايت فرموده‌ايد من و دوستان را پذيرفتيد سپاسگزارم. ما هميشه نگاهمان به جناب عالي بعنوان يكي از پيشگامان و پيشكسوتان انقلاب، بخصوص در آن شرايط سخت سالهاي اول انقلاب که کشور دچار ناامني‌هاي فراواني بود است و شما بحمدالله از ياران با وفاي امام بوده و هستيد و خدا را شكر مي‌كنيم كه جناب عالي كارنامه درخشاني در پاسداري از اين انقلاب و همراهي با امام راحل تا به امروز داشته‌ايد.

وي سپس به بحث انتخابات اشاره كرد و گفت: همان طور كه مي‌دانيم موضوع انتخابات به طور مشروع انجام مي‌گيرد. درست است كه مردم از يك سري مسائلي رنج مي‌برند ولي با شركت در انتخابات، بخشي از نارضايتي شان را ابراز مي‌كنند.

رضايي مردم را تصميم گيرنده و صاحب انقلاب دانست و گفت: پديده مردم سالاري ديني، موفقيت‌هاي زيادي را در حوزه مشاركت مردم داشته ولي نتيجه اش خوب نبوده و انتظارات مردم را پاسخ نداده است.

دبير تشخيص مصلحت نظام در رابطه با تغيير دولت‌ها و در رأس آن، رياست جمهوري گفت: با رفت و آمد آدم‌ها مشكلات حل نخواهد شد. ما بايد از رأس دولت آغاز كنيم و بايد سيستم ديگري را جايگزين كنيم و به جاي دولت‌هاي يك نفره، دولت جمعي و گروهي را وارد سيستم كنيم و چند نفر از افراد توانمند را در دولت جمع كنيم.

7/2/1388

عنوان بعدیعنوان قبلی




کلیه حقوق این اثر متعلق به پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی صانعی می باشد.
منبع: http://saanei.org